Tudnivalók

Elérhetőségeim és fontos kapcsolataim:

E-mail címem: novaky.rita@szuleszno.hu

BáBASZÖVETSÉG

A bemutatkozásomban olvasható, hogy elnöke vagyok az Országos Bábaszövetségnek. Ez a hivatkozás elkalauzol az oldalunkra, hol sok információt kaphatsz a Bábaszövetség munkájáról, olvashatóak az általam szerkesztett Bábák, szülésznők folyóirat régebbi számai.

PERINATUS ALAPÍTVÁNY

Önkéntesként dolgozom a Perinatus Alapítványnál is, melynek célja, hogy a társadalom egészében tudatosuljon, hogy a fogantatástól számított első évnek egy életre szóló meghatározó jelentősége van. Ennek érdekében az alapítvány támogatja a születéssel és szüléssel összefüggő testi-lelki-szellemi egészséget.

Ehhez egyéni és csoportos foglalkozásokkal, valamint ismeretterjesztéssel nyújt lehetőséget egyéneknek, családoknak és mindenkinek, aki érdeklődik saját születésének élménye iránt. Emellett szakemberekkel országos és nemzetközi szinten együttműködve oktatási és kutatási tevékenységet folytat.

Pszichológus, mentálhigiénés szakember, családterápiás tanácsadó, perinatális tanácsadó, szülésznő és szoptatási tanácsadó munkatársaink programok egyre bővülő sorával várja mindazokat, akiknek ezekben a kérdésekben, témákban van szükségük információra, támaszra.